karlitoss

dimarts, de gener 22, 2008

Doctor Who meets Star Trek



A la peña le ha dado por unir series de ciencia ficción. Aquí parecen haber unido al tercer doctor who ( yo conozco al cuarto y al 5) y la segunda parte de star trek... una batalla sin igual ya que el doctor who no tiene armamento sólo su inteligencia y humor.

Etiquetes de comentaris: ,

Del.icio.us Meneame

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola Karlitoss, no se si has vist el nou programa de la 2 "No disparen al pianista". Com se que t´agraden aquest tipus de programes i feia tems que estaves protestant perque no hi havien programes d´este tipus en la tele.
En el program d´ahir estigué dedicat al rap i no va estar gens malament. A mi almenys em va agradar.
Que penses de la nova marxa que està portant a terme La 2 amb programes com este d´ahir, Muchachada Nui, Pagina 2 i fins i tot La 2 Noticias que li estant donant canxa i l´han ficat un previ a les 10.30 de la nit i el programa a les 12 de la nit.

Be salutacions des de Madrid d´ç un Xiriveller com tu.

PD: Que té Xirivella que siguent tan xusca no es pot passar d´ella?

divendres, de gener 25, 2008 10:52:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si que l'he vist. Es graciòs... quan isquen gentola.. però la presentadora es molt imcopetent quan ix algú millor... de més cualitat

Ja vaig parlar d'aquest programa en un altra ocasió.

Em va agradar quan eixiren els tios de Muchada NUi i quan va eixir la mala Rodriguez... i em vaig riure amb el mago de oz i la Hana( quina subnormal).. quina fatxa...

Es tenen que fer coses.. musicalment encara resta molt.

salut

divendres, de gener 25, 2008 4:09:00 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home